25.3 C
Athens

Εκλογές ΕΠΟ: Υποψήφιος και ο Νίκας

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα είναι, τελικά, ο μοναδικός υποψήφιος για τον προεδρία της ΕΠΟ, καθώς υποψηφιότητα φέρεται να έθεσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν «παίζει» μόνος του για την προεδρία της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που είναι προγραμματισμένες στις 27 Μαρτίου.

Η Τρίτη (16/3) ήταν η τελευταία ημέρα για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και σύμφωνα με πληροφορίες υποψηφιότητα έθεσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας. Το οξύμωρο είναι πως το περασμένο Σάββατο (13/3) η ΕΠΣ Βοιωτίας, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη!

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρονταν τα εξής: «Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας στηρίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Υποψηφιότητά του, για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτό το δύσκολο έργο που θα αναλάβει. Θα είμαστε δίπλα του να βοηθήσουμε ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκεί που του αξίζει!!!».

Να σημειωθεί πως την προσεχή Κυριακή (21/3) η Εκλογική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ανακοινώσει τους υποψήφιους για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Άλλες έξι υποψηφιότητες για την Ε.Ε.

Παράλληλα, την τελευταία στιγμή εμφανίστηκαν άλλες έξι υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ! Πρόκειται για τους παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές Άγγελο Χαριστέα (ύστερα από υπόδειξη της ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρη Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργο Ανατολάκη (είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά), Παντελή Καφέ (ΕΠΣ Λασιθίου), Κώστα Κωνσταντινίδη (είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων), ενώ υποψηφιότητα κατέθεσε και η σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη, Βίκυ Δημητρακοπούλου.

Οι 11 γνωστές υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι αυτές των Δημητρίου, Παπαχρήστου, Δανιήλ, Τζαφέρη, Φύτρα, Θωμαΐδη, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου, Μπουχλαριώτη, Κουπτσίδη και Γαβριηλίδη… Να σημειωθεί πως οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι συνολικά 17.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς