22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανέλαβε την ανακαίνιση του πολυχώρου «Κωσταράκος»

Στη διάθεση των Πειραιωτών βρίσκεται ξανά ο πολυχώρος «Κωσταράκος» στα Καμίνια μετά την ανακαίνισή του με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του ΟΠΑΝ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά) για την ανακαίνιση του πολιτιστικού πολυχώρου «Κώστας Κωσταράκος».

Στη διάθεση των Πειραιωτών βρίσκεται ξανά ο πολιτιστικός πολυχώρος «Κωσταράκος» στα Καμίνια μετά την ανακαίνισή του με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ανακοίνωσε, την Τρίτη (16/3), ο ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΑΝ:

«Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και έμπρακτα, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του πολυχώρου “Κωσταράκος”, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα σημείο της πόλης μας που έχει ιδιαίτερη ανάγκη».

Λίγα λόγια για το χώρο

Οι παλιές αποθήκες της εταιρείας ACHAIA CLAUSS επί των οδών Θήρας και Μαντινείας, εξου και η πρώην ονομασία του κτηρίου μετατράπηκαν επί δημαρχίας του αείμνηστου Γιάννη Παπασπύρου σε έναν όμορφο πολιτιστικό χώρο 150 θέσεων όπου δίνονται παραστάσεις, διαλέξεις, κ.λ.π.

Στις 20 Ιουλίου του 2006 επί δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη μετονομάστηκε σε Κώστας Κωσταράκος προς τιμήν του πρώην Αντιδημάρχου πολιτισμού και Προέδρου της Δ.Ε.Π.Α.Π. Κώστα Κωσταράκου που έφυγε από τη ζωή στις 26/03/1999.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς