21.5 C
Athens

Πώς προσέγγιζε και βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες ο παράγοντας της κολύμβησης

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις καταγγελίες βιασμού από δύο 17χρονες κολυμβήτριες από παράγοντα συλλόγου της Αττικής, όταν ήταν 10 ετών.

Ο καταγγελθείς παράγοντας, 74 ετών σήμερα, προφυλακίστηκε από την ΕΛΑΣ, ενώ κατά τη σύλληψή του κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, προ ημερών, οι δύο κοπέλες κατήγγειλαν τον βιασμό κατ΄ εξακολούθηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, από το 2013 έως και το 2015, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 74χρονος είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο και τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν για ό,τι συνέβη.

Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην Αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς