24.7 C
Athens

Ανδρούτσος για Άρσεναλ: Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι (vids)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για τη νίκη στην έδρα της ΑΕΛ και τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Ο Θανάσης Ανδρούτσος πανηγύρισε έντονα το πρώτο του φετινό γκολ στο Πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ (18/3).

Ο Έλληνας μεσοαμυντικός στάθηκε στη σημαντική βαθμολογική διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός στη Super League, κάτι που δεν τον αποπροσανατολίζει ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ανδρούτσου στα κανάλια Novasports:

Για την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ: «Το κύριο στοιχείο ήταν ότι θέλαμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Μπαίνουμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν μας βγάζει από το στόχο μας. Θα κοιτάμε σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη για να γίνουμε Πρωταθλητές».

Για το γκολ και τον πανηγυρισμό του: «Δεν σημαίνει κάτι ο πανηγυρισμός, απλά είδα να το κάνει ένας παίκτης, μου άρεσε και το έκανε. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Για την κούραση από τους διαδοχικούς αγώνες: «Είναι πολλά παιχνίδια, αλλά θα κοιτάξουμε να ξεκουραζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Για αυτό είμαστε επαγγελματίες, για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».

Για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο: «Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα πάμε εκεί για να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς