24.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο ο Χασάν

Τα πρώτα στοιχεία για τον τραυματισμό του Αχμέντ Χασάν στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ

Ο Αχμέντ Χασάν αποχώρησε τραυματίας στο 37ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (14/3, 1-3), προκαλώντας ανησυχία στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 33′, αλλά περίπου δύο λεπτά αργότερα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Ο ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων αντικαταστάθηκε στο 37′ από τον Γιώργο Μασούρα, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας η αλλαγή έγινε, κυρίως, για προληπτικούς λόγους. Ο 28χρονος κυνηγός έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής από τη Λάρισα.

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής (14/3) στη βάση τους με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και ο Αχμέντ Χασάν την Καθαρά Δευτέρα (15/3) θα υποβληθεί σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί οριστικά αν, όντως, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ (18/3, 19:55). Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι αμφίβολος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς