16.4 C
Athens

Ντρέγκερ: Αφήνω τον εγωισμό μου και δεν δημιουργώ προβλήματα

Η παραδοχή του Τυνήσιου αμυντικού για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για το γεγονός ότι αγωνίζεται σπάνια, τονίζοντας πως αφήνει τον εγωισμό του στην άκρη και δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ έμεινε εκτός 20άδας και στον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (14/3, 19:00), μετρώντας μόλις 7 συμμετοχές (και μία ασίστ) κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 3 Φεβρουαρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο (3-0).

Μιλώντας στα κανάλια Novasports ενόψει του εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ, ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά του προπονητή. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να δουλεύω στην προπόνηση. Πρέπει να κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα ακόμα και όταν δεν παίζω. Αφήνω τον εγωισμό μου στην άκρη και δεν δημιουργώ προβλήματα στα αποδυτήρια επειδή δεν παίζω. Όταν τελειώσει η σεζόν, τότε μπορούμε να συζητήσουμε για το τι μπορεί να συμβεί. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και νιώθω πως πρέπει να συνεισφέρω στην ομάδα».

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ (11/3, 1-3), αλλά και για τη ρεβάνς στο Λονδίνο (18/11, 19:55): «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι έγινε, δεν δείξαμε άσχημο πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Πιέσαμε τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι.

Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι και η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια. Οι συνθήκες δεν είναι υπέρ μας, αλλά ακόμα μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων. Το πλεονέκτημα της έδρας δεν υπάρχει λόγω του κορωνοϊού, επομένως όλα μπορούν να συμβούν. Από την πλευρά μας, θα πάμε καλά προετοιμασμένοι».

Τέλος, για τον αγώνα με την ΑΕΛ, ο Ντρέγκερ είπε: «Μπορεί να χρειάζονται βαθμούς, αλλά και εμείς τους θέλουμε γιατί πάντα πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε Πρωταθλητές, επομένως πάμε για τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς