22.2 C
Athens

Ο Τούχελ έπιασε τη μοναδική επίδοση του Μουρίνιο

Η Τσέλσι συνεχίζει την ανοδική πορεία μετά την έλευση του Τόμας Τούχελ στον πάγκο, με τον Γερμανό τεχνικό να ισοφαρίζει μετά την ισοπαλία με τη Λιντς (0-0) τη μοναδική επίδοση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αν και οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από το «Elland Road», εντούτοις πήραν τον έναν βαθμό και διεύρυναν το αήττητο σερί τους φτάνοντας πλέον να μετρούν 12 παιχνίδια, ενώ παράλληλα ο Εντουάρ Μεντί σημείωσε 19 clean sheets στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Οι «μπλε» κράτησαν για ακόμη μία φορά το μηδέν στην εστία τους και συγκεκριμένα αυτή ήταν η 8η φορά με τον Τούχελ στον πάγκο στα πρώτα δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ηγείται του αγγλικού συλλόγου.

Μάλιστα, εκτός από το αήττητο σερί και το μηδέν στην άμυνα οι Λονδρέζοι έχουν δεχθεί μόλις δύο τέρματα σε αυτό το διάστημα, με τον Γερμανό τεχνικό να ισοφαρίζει μία μοναδική επίδοση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος μόνο ο Πορτογάλος είχε καταφέρει να δεχτεί 2 γκολ στα πρώτα 10 ματς στην Premier League στον πάγκο της Τσέλσι και αυτό συνέβη τη σεζόν 2004/05, όταν οι «μπλε» επέστρεψαν στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 50 χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς