17.4 C
Athens

Πάλι οι Γκοφέν και Ουίλιαμς στον δρόμο των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων οι Νταβίντ Γκοφέν και η Βένους Ουίλιαμς θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι των Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, αυτή τη φορά στο Open του Σινσινάτι

Οι συγκυρίες λειτούργησαν έτσι, ώστε μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων οι Νταβίντ Γκοφέν και Βένους Ουίλιαμς να βρεθούν εκ νέου στον δρόμο των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη και μάλιστα σε διάστημα δύο μόλις εβδομάδων.
Αυτή τη φορά, βέβαια, οι αναμετρήσεις αφορούν το Open του Σινσινάτι

Η κλήρωση του Α’ γύρου ανέδειξε τον 27χρονο Βέλγο ως αντίπαλο του Τσιτσιπά, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις στo Rogers Cup.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε νικήσει στα προημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον με 6-3, 6-4 τον Γκοφέν και αν επικρατήσει ξανά στο Σινσινάτι, θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης του Ισπανού Νταβίντ Φερέρ (νο 69) με τον Γάλλο Μπενουά Περ (νο 55).

Να σημειωθεί ότι εφόσον προκριθεί είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει εκ νέου τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον, αντίπαλό του στα ημιτελικά του Τορόντο.

Όσον αφορά την Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Βένους Ουίλιαμς (νο 14) στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ και την νίκησε με 6-4, 7-6. Αν επικρατήσει και πάλι, τότε στον β’ γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (νο 30) και την Τσέχα Μπαρμπόρα Στρίκοβα (νο 8).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς