17.7 C
Athens

Bella Vita: Τα μπουζούκια στη Λιοσίων που λειτουργούσαν… πριβέ εν μέσω κορωνοϊού! (vid)

Σαν να μην τρέχει τίποτα λειτουργούσε νυχτερινό μαγαζί με ζωντανή μουσική – «Βαριές» καμπάνες και πρόστιμα

Επί τρεις μήνες υπήρχαν θαμώνες που πήγαιναν κανονικά στα μπουζούκια και συγκεκριμένα σε κέντρο διασκέδασης στη Λιοσίων, το οποίο λειτουργούσε εντελώς παράνομα.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε για να μην γίνει αντιληπτό παραπέμπει σε σενάριο ταινία.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΔΙΜΕΑ έγιναν μάρτυρες ενός πάρτι με περίπου 20 θαμώνες και τραγουδίστρια με ζωντανή μουσική. Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο “BellaVita” στη Λιοσίων, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, με δύο ιδιοκτήτες αλβανικής καταγωγής.

Από τους πιο δημοφιλείς που έχουν τραγουδήσει στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Τριαντάφυλλος και ο Πέτρος Ίμβριος.

Μετά την έφοδο στελεχών του Υπουργείου, έγιναν συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στους παρευρισκόμενους και 3.000 στους ιδιοκτήτες. Επίσης, το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

“Δεν ήταν πάρτι, ήταν κανονική λειτουργία νυχτερινού κέντρου με θαμώνες και λουλουδούδες” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και τον Ηλία Σιακαντάρη για τα όσα λάμβαναν χώρα στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.

«Όλοι θα ερευνηθούν” σημείωσε, “όλα τα στοιχεία έχουν πάει στον εισαγγελέα». Έθεσε μάλιστα ζήτημα ατομικής ευθύνης, λέγοντας ότι κάποιοι θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ότι με 2.500 κρούσματα την ημέρα δεν μπορούν να κάνουν κανονική λειτουργία νυχτερινού κέντρου.

Δείτε τα απίστευτα πλάνα που μετέδωσε ο ANT1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς