24.2 C
Athens

Εθνική Γυναικών: 11 πολίστριες του Ολυμπιακού στην αποστολή!

Ο Τεό Λοράντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών, όπου δεσπόζουν 11 αθλήτριες του Ολυμπιακού!

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών θα κάνει νέο καμπ προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του World League, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (24-27 Μαρτίου). Η απουσία της βασικής τερματοφύλακα, Χρυσής Διαμαντοπούλου, από την αποστολή, προκαλεί αίσθηση.

Το καμπ θα αρχίσει την προσεχή Κυριακή (14/3, 10:00) στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε τις εξής 19 πολίστριες:

Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικόλ, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Βασιλική, Σταματόπουλου Ιωάννα, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Τορνάρου Σοφία, Σιούτη Χριστίνα, Κανετίδου Ελένη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Πάτρα Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Κοτσιώνη Μαρίνα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μπόβαλη Ελένη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σωτηρέλη Ελένη, Ελληνιάδη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ).

Ο Ολυμπιακός διαθέτει 11 πολίστριες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και αποτελεί τη βάση και της Εθνικής ομάδας πόλο των Γυναικών, κάτι που, φυσικά, συμβαίνει και στην Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών!

Πάντως, εντύπωση και αίσθηση προκαλεί ο αποκλεισμός της βασικής τερματοφύλακα, Χρυσής Διαμαντοπούλου, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς