15 C
Athens

Τζέγκο: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Βικελίδης»

Ο Αυστραλός μέσος του Άρη εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη του σε podcast της χώρας του «Football Australia».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο των Κίτρινων:

Για την παρουσία του στον Άρη μέχρι τώρα: «Μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ, την απολαμβάνω. Η ομάδα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και εγώ έχω συμμετοχές. Τώρα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και υπάρχουν πολλές προσδοκίες από εμάς».

Για τους οπαδούς της ομάδας του: «Μπορεί δυστυχώς να μην έχω καταφέρει να παίξω σε γεμάτο γήπεδο λόγω του κορονοϊού, όμως έχω καταλάβει το πάθος τους. Είναι… τρελοί για την ομάδα. Το νιώθεις καθημερινά, στις επαφές που έχεις στα social media, όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις στο σούπερ μάρκετ. Ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχουν οπαδοί που περιμένουν το πούλμαν της αποστολής. Οι Έλληνες παίκτες και οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα μας έχουν πει πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας. Έχω δει σε βίντεο, ντέρμπι προηγούμενων χρόνων και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα».

Για την επιλογή του να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη και στην Ελλάδα: «Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος, θεωρώ ότι εξελίσσομαι ως παίκτης. Υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός, ενώ παίζω μαζί με πιο έμπειρους παίκτες, ενώ στην Αυστρία στην ομάδα υπήρχαν πολλοί νεαροί»

Για τα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί: «Υπάρχει μεγάλη πίεση. Υπάρχουν ομάδες που είναι πιο ισχυρές οικονομικά, όμως και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και τα πήγαμε εξαιρετικά. Ειδικά στα παιχνίδια στην Αθήνα. Κερδίσαμε την ΑΕΚ και αποκτήσαμε προβάδισμα για την δεύτερη θέση. Ακόμα αντιμετωπίσαμε και τον Ολυμπιακό τρεις φορές και τα πήγαμε πολύ καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς