21 C
Athens

Super League: Εσθονός στη Λεωφόρο, Τζοβάρας στη Λάρισα

Ο Εσθονός Κρίστον Τοβέρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (14/3, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονική περιόδου στην Super League.

Ο 39χρονος ρέφερι είχε βρεθεί δύο φορές στο παρελθόν στον δρόμο του Δικεφάλου, πιο συγκεκριμένα στους αγώνες Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (2011).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με  assistant VAR τον Μεϊντάνα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει ορισμός του Τάσου Παπαπέτρου στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα, περίπου 2,5 μήνες μετά το τελευταίο του παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague, ο Τζοβάρας θα διευθύνει το Λάρισα-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος το Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς