20.5 C
Athens

Χολέμπας: Δεν είχαμε τύχη, οι λεπτομέρειες δεν λειτούργησαν υπέρ μας

Οι δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας μετά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Άρσεναλ με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και είδε τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League να περιορίζονται αισθητά.

Ο ομογενής αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων, Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, έκανε λόγο για ατυχία, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή εκκίνηση της ομάδας στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Είναι δύσκολο να πεις τι ακριβώς έχει πάει στραβά. Όλοι ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όλοι ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, τι έπρεπε να προσέξουμε. Αυτό που μας έλειπε, ιδιαίτερα στην αρχή, ήταν το πάθος, η ικανότητα να σταθούμε, όπως είμαστε συνήθως. Μας έλειπε η προσοχή, η αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αρκετά πράγματα δεν πήγαν καλά. Όπως και να έχει, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί, πιο προσεκτικοί, πιο έτοιμοι να χτίσουμε στις ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέχεις. Ίσως θέλει και λίγη τύχη, που δεν την είχαμε. Οι λεπτομέρειες δεν λειτούργησαν υπέρ μας. Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να το αντιμετωπίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς