17.3 C
Athens

Ο Ρώσος Λεβνίκοφ «σφυρίζει» με Λουκέρνη

Ο Ρώσος Κίριλ Λεβnίκοφ ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς Λουκέρνης – Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο 34χρονος Κιρίλ Λεβνίκοφ θα διευθύνει τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη που θα γίνει στην Ελβετία. Ορίστηκε για τρίτη φορά φέτος στη διοργάνωση, έχοντας διαιτητεύσει νωρίτερα τα παιχνίδια  Ουίπεστ – Σεβίλλη 1-3 και Κουόπιο – Κοπεγχάγη 0-1.

Ο Ρώσος ρέφερι είναι σχετικά άπειρος , αφού είναι μόλις 34 ετών.
Τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια του στην ίδια διοργάνωση είναι Ουίπεστ-Σεβίλλη 1-3 στις 2/8/18 και νωρίτερα (12/07/17) Κουόπιο-Κοπεγχάγη 0-1.

Επειδή οι ορισμοί βγαίνουν πριν από τους αγώνες, για να επιλεγεί ξανά σημαίνει ότι η UEFA τον θεωρεί φορμαρισμένο. Ο Κίριλ Λεβνίκοφ γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1984 είναι γιος του παλιού πρώην διεθνή διαιτητή, Νικολάι, ενώ αρχικά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Ο 34χρονος Κίριλ Λεβνίκοφ είναι διεθνής από το 2016 και τόσο την πρώτη του (2016-17), όσο και τη δεύτερη σεζόν (2017-18) διαιτήτευσε από δυο παιχνίδια στον πρώτο και στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, δηλαδή για πρώτη φορά ορίζεται στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Συνολικά έχει διαιτητεύσει 12 διεθνή παιχνίδια, μεταξύ αυτών και το ΠΑΟΚ-Αγιαξ 0-2 για το UEFA Youth League 2016-2017. Σε όλα αυτά έχει καταλογίσει ένα πέναλτι, έδειξε μια κόκκινη και 16 κίτρινες κάρτες.

Βοηθοί του Λεβνίκοφ θα είναι οι Αλεκσέι Βορόντσοφ και Αραμ Πετροσιάν και τέταρτος ο Ρόμαν Γκαλίμοφ. Τη διαιτητική ομάδα από τη Ρωσία θα βαθμολογήσει ο Δανός Γιορν Λάρσεν.

Referee: Kirill Levnikov (RUS)
Assistant Referee 1: Aleksey Vorontsov (RUS)
Assistant Referee 2: Aram Petrosyan (RUS)
Fourth Official: Roman Galimov (RUS)
UEFA Referee Observer: Jørn West Larsen (DEN)
UEFA Delegate: Virgar Hvidbro (FRO)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς