19 C
Athens

Μάτιτς: Αν η Μπενφίκα θέλει να επιστρέψω, ας το σκεφτούμε

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπενφίκα ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος μάλιστα φρόντισε να πετάξει το «μπαλάκι» στην πρώην ομάδα του.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι «κόκκινοι διάβολοι», «έδεσαν» τον 32χρονο Σέρβο για τρία επιπλέον χρόνια, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ωστόσο, ο άλλοτε μέσος της Μπενφίκα δεν απέκλεισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», την πιθανότητα να επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, τονίζοντας όμως, πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να το επιθυμεί και ο ίδιος ο σύλλογος.

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να τελειώσω την καριέρα μου, θα δούμε. Η Μπενφίκα έμεινε στην καρδιά μου και βλέπουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν η Μπενφίκα πιστεύει ότι είναι δυνατό να επιστρέψω, ας το σκεφτούμε.

Τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν σκοπεύω να φύγω ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Και αν επιστρέψω ποτέ στην Πορτογαλία, η μόνη ομάδα για την οποία θέλω να παίξω είναι η Μπενφίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

Ο Μάτιτς αγωνίστηκε με τη φανέλα των «αετών» για 2,5 περίπου χρόνια, και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Γενάρη του 2014, έχοντας σημειώσει 146 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε και τέσσερα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς