24.7 C
Athens

Εμπαπέ: «Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο για αυτό το όνειρο που ζω κάθε μέρα» (pic)

Ο Κίλιαν Εμπαπέ πέρα από απόλυτος πρωταγωνιστής του ζευγαριού της Παρί με την Μπαρτσελόνα, είναι και τέρμα ερωτευμένος με τη «στρογγυλή θεά», κάτι που επιβεβαιώνεται διαρκώς μέσα από τις «ματιές» που ρίχνει στη μπάλα και σε μερικούς από τους καλύτερους χειριστές της.

Πλέον όχι απλά μοιράζεται μοιράζεται το ίδιο γήπεδο με τα είδωλα του, αλλά έχει κατορθώσει να τους αφήσει πίσω σε πολλές περιπτώσεις. Η αρχή έγινε στο Μουντιάλ, όταν ως μετέπειτα παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία άφησε εκτός την Αργεντινή του Μέσι.

Για να συνεχιστεί φέτος, όπου σε δύο βραδιές «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα. Ο 22χρονος Γάλλος δεν ήρθε για να αποδείξει. Ήρθε για να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και μέχρι τώρα το πάει καλά το πράγμα.

Πάντως στο στιγμιότυπο που ο ίδιος ανέβασε στο Instagram, λίγες ώρες μετά την πρόκριση επί των «Μπλαουγκράνα», έριξε πάλι αυτή τη ματιά σεβασμού και… αγάπης προς τον Λίο Μέσι. Το βλέμμα που θα είχε κάθε παιδί αντικρίζοντας τον Αργεντινό μάγο. Τι κι αν του έκλεψε τη θέση, ο θαυμασμός μένει απαράλλαχτος και διαχρονικός!

 

«Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο για την ευκαιρία που μου δίνει να ζω αυτό το όνειρο κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο σταρ της Παρί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς