27.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Πονάει ακόμα ο Μπα, αμφίβολος ενόψει Άρσεναλ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ

Ο Ουσεϊνού Μπα μπορεί να έβγαλε μέρος της προπόνησης την Τετάρτη (10/3), αλλά, την Πέμπτη (11/3), στο πρωινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι πόνοι και οι ενοχλήσεις δεν είχαν υποχωρήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε κομμάτια της τακτικής, όπως συνηθίζει πριν από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, βλέποντας τον Σενεγαλέζο στόπερ να είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ (11/3, 22:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Ο διεθνής στόπερ θα δοκιμάσει και το απόγευμα, όταν και θα περάσει από το τελευταίο τεστ ετοιμότητας. Τότε, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πάρει και την τελική του απόφαση, πάντα σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, η παρουσία του Μπα στην εντεκάδα για τον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αν ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεν τα καταφέρει, τότε ο Γιαν Εμβιλά θα παίξει στο κέντρο της άμυνας και από εκεί και πέρα θα αλλάξει και όλη η λογική του βασικού σχήματος από τον Μαρτίνς και η διάταξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς