21.7 C
Athens

Ο Μέσι νικήθηκε από τον Νάβας και γύρισε… στο 2015 (vid)

Η Παρί συνεχίζει στο Champions League, καθώς ο Μέσι πολεμούσε μόνος του με τα «τέρατα» του πρώτου αγώνα, δίχως όμως να δικαιωθεί.

Μετά την άπιαστη οβίδα για το 1-1, ο Αργεντινός είχε την ευκαιρία να στείλει αδιάβαστους τους Γάλλους πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια, αλλά ο Κέιλορ Νάβας του χάλασε τα σχέδια.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ο Κοσταρικανός θυμήθηκε εποχές Φάνη Γκέκα, απέκρουσε με σχετική άνεση το πέναλτι του Μέσι και μαζί τις όποιες ελπίδες της Μπαρτσελόνα για το… θαύμα!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια που ο Μέσι χάνει γκολ από την άσπρη βούλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η τελευταία μέχρι σήμερα ήταν τον Φλεβάρη του 2015. H Mπάρτσα αντιμετώπιζε τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των 16 της διοργάνωσης. Οι «μπλαουγκράνα» έφυγαν με το διπλό από το Έτιχαντ με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Λουίς Σουάρες.

Ο Μέσι είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-1 και να τελειώσει την πρόκριση. Κέρδισε ο ίδιος πέναλτι από μαρκάρισμα του Ζαμπαλέτα στο 94′. Βρέθηκε απέναντι στον Τζο Χαρτ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να του στερεί τη χαρά. Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης, ο Μέσι δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς