16.4 C
Athens

Nomads: Ονομα-έκπληξη θα βάλει… φωτιά στην άμμο της Μαδαγασκάρης

H μεγαλύτερη ανδρική φαντασίωση μπαίνει στο Νomads για να εκτινάξει στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1

Είναι κοινό… μυστικό ότι ο ΑΝΤ1 «παίζει τα ρέστα» του για την επιτυχία του Nomads 2 που θα ξεκινήσει και φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Παρόλο που πέρυσι το Nomads τον «πλήγωσε», αφού ξεκίνησε μεν καλά αλλά στη συνέχεια συνέβη μια πρωτοφανής καθίζηση στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν το βάζει κάτι και επιχειρεί ξανά με το συγκεκριμένο project να κατακτήσει την κορυφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού «Καλοκαίρι μαζί στις 10» με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος πέρυσι συμμετείχε στο «Nomads», φέτος θα αλλάξουν πολλά.

Οχι μόνο στους κανόνες και στην τοποθεσία, αφού ως γνωστόν αντί για τις Φιλιππίνες το ριάλιτι θα μεταφερθεί στη Μαδαγασκάρη, αλλά και στα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν.

αλλαγές στην τοποθεσία, τους κανόνες αλλά κυρίως στα πρόσωπα θα είναι αυτά που περιμένουμε φέτος από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φέτος το κάστινγκ θα είναι ακόμα πιο προσεγμένο (όχι ότι δεν ήταν το περυσινό, άλλα πράγματα έφταιξαν κυρίως) και τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν θα επιλεχθούν με μεγάλη προσοχή.

Ηδη έχουν γίνει γνωστά κάποια από αυτά, όπως είναι ο Ηλίας Βαλάσης, ένα από τα φαβορί του πρώτου «Survivor» του Mega, ο Κώστας Μαρτάκης, η Βίκυ Κουλιανού, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Courtney Parker.

Ομως, το όνομα είναι το όνομα που αναμένεται να βάλει φωτιά στην άμμο της Μαδαγασκάρης και στα μηχανάκια μετρήσεων της τηλεθέασης αν τελικά συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια, μοντέλο και μία από τις πιο μεγάλες αντρικές φαντασιώσεις, την Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είναι πρώην αθλήτρια της κολύμβησης, ενώ ο αναμένεται να ανάψει φωτιές στον αντρικό πληθυσμό που θα την παρακολουθεί να αγωνίζεται με το μαγιό της στις παραλίες του νησιού.

#summer2018 Are you ready ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς