24.5 C
Athens

Το «ευχαριστώ» του Κασναφέρη σε Παράσχο και η «υπενθύμιση» για το πού βρίσκεται ο Απόλλων

Ο Γιώργος Κασναφέρης αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα, σε ένα διαζύγιο που προκάλεσε αίσθηση. Όπως και να το κάνεις, δεν είναι και το πιο σύνηθες πράγμα του κόσμου για μια ομάδα που αποδίδει πάνω από κάθε προσδοκία, να χωρίζει τόσο «άγαρμπα» με εκείνους που έχουν θεμελιώδη ρόλο στην επιτυχία. Και χρησιμοποιούμε πληθυντικό διότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο πρώην πλέον τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα έκανε ένα ποστ στο facebook, υπενθυμίζοντας για που προόριζαν κάποιοι τους Κυανόλευκους και που βρίσκονται μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Παράλληλα, ο Κασναφέρης ευχαρίστησε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και κράτησε τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παράσχο…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κασναφέρη

«25η Αγωνιστική- 25 Βαθμοί-10η Θέση!!!
Αρχές Σεπτεμβρίου αρχίσαμε το χτίσιμο αυτής της ομάδας από το μηδέν, με τεράστια προβλήματα, μεγάλο προβληματισμό, αμφισβήτηση και πρώτο φαβορί από όλους για τον υποβιβασμό.
Με πολλή δουλειά, μεράκι, θέληση και πείσμα πετύχαμε το ακατόρθωτο.
Μείναμε ενωμένοι, δυνατοί και απερίσπαστοι σε όλες τις σειρήνες!!!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για την εξαιρετική συνεργασία.
Ζήσαμε υπέροχες στιγμές και τους εύχομαι από καρδιάς ΝΙΚΗ στον Κυριακάτικο αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κορυφαίο ΆΝΘΡΩΠΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και σπουδαίο ΦΙΛΟ Γιώργο Παρασχο.
ΥΓ. Μια εικόνα…χίλιες λέξεις!!!»

 

Κασναφέρης facebook

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς