27.7 C
Athens

Πολιτεύεται ο Ντάντε (vid)

Υποψήφιος στην πολιτική κατεβαίνει ο παλαίμαχος άσος του βόλεϊ Αμαράλ Ντάντε

Για πολλά χρόνια τον θαυμάζαμε μέσα στα τάραφλεξ να προσφέρει ωραίο θέαμα είτε με την φανέλα της «Σελεσάο», είτε με τους συλλόγους με τους οποίους αγωνίστηκε κατακτώντας πολλούς τίτλους. Ο λόγος για τον Αμαράλ Ντάντε ο οποίος αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αποφάσισε να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του, αυτή τη φορά μακριά από τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα θα ασχοληθεί με την πολιτική και θα πολιτευτεί στην περιφέρεια της Γκοϊάς έχοντας ως στόχο να βοηθήσει μέσα από τον αθλητισμό τα νέα παιδιά ώστε να αποκτήσουν μία διέξοδο από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social Media αναφέρεται στους στόχους του πίσω από τη συγκεκριμένη απόφασή του.

«Προσωπικά, για περισσότερα από 20 χρόνια στον αθλητισμό, χάρη στον Θεό, έκανα πολύ περισσότερα από ό, τι φανταζόμουν. Εκπροσωπώντας το βόλεϊ της Βραζιλίας έγινα Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Τώρα αποφάσισα να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση, να συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές. Από τα τελευταία γεγονότα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αναγκαία μια βαθιά ανανέωση στην πολιτική. Χρειάζονται άνθρωποι σοβαροί και πρόθυμοι να εργαστούν. Ακολουθώντας την πορεία του αθλητισμού πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους μας για ένα καλύτερο μέλλον. Όταν μιλάω για τον αθλητισμό, μιλώ για ένα εργαλείο κατάρτισης των πολιτών, ένα εργαλείου προστασίας των νέων ενόψει τόσο πολλών βιαιοτήτων».

Vamos prestigiar Dante Vôlei para Deputado Federal por Goiânia!!?????!!!

Gepostet von Rogerio Teruo Hangai am Freitag, 10. August 2018

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς