22.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι ευχές των Μαρτίνς, Καρεμπέ και Τοροσίδη (vid)

Οι Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ και Βασίλης Τοροσίδης εύχονται στα ελληνικά «χρόνια πολλά Ολυμπιακέ!»

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει 96 χρόνια ιστορίας και τρία πολύτιμα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας ευχήθηκαν μέσω του Olympiacos TV για τη σπουδαία ημέρα!

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάν Καρεμπέ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, έστειλαν τις ευχές τους για τα 96α γενέθλια του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι Μαρτίνς και Καρεμπέ ευχήθηκαν και στα ελληνικά «χρόνια πολλά Ολυμπιακέ»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «96 χρόνια, είναι κάτι καταπληκτικό. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέρος αυτού του φανταστικού συλλόγου».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε γεμάτος υπερηφάνεια: «Αυτή είναι μία υπέροχη ημέρα και έχω την ευτυχία να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον οργανισμό, τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Και σίγουρα τα 96 χρόνια είναι μία ολόκληρη ζωή, μία φιλοσοφία, μία κουλτούρα, μία παράδοση και φυσικά εκπαίδευση. Και πάνω από όλα νίκες.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη που με έφερε εδώ για να ξαναζήσω ως μέλος του Ολυμπιακού και να μοιραστώ συναισθήματα με τους φιλάθλους μας, με τις οικογένειές μας, μέσα από τις νίκες του Ολυμπιακού, μέσα από το μονοπάτι του και το όραμά του. Είναι 96 χρόνια, λοιπόν, όπως είπα μία ζωή και είμαι πολύ ευτυχισμένος που εύχομαι χαρούμενα γενέθλια στον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Βασίλης Τοροσίδης είπε: «Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ! 96 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Αυτό που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι του χρόνου την ίδια ημέρα να γιορτάσουμε, κόσμος και ομάδα, όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο, και να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς