24.6 C
Athens

Παρτέι: Η Άρσεναλ ανήκει στο Champions League και πρέπει να επιστρέψουμε εκεί

O Γκανέζος μέσος αναφέρθηκε στον τελευταίο στόχο της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν

 Ο Τόμας Παρτέι εκπροσώπησε τους παίκτες της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/3) επί αγγλικού εδάφους, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/3, 22:00).

Ο Γκανέζος μέσος της λονδρέζικης ομάδας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Άρσεναλ στο φετινό Europa League, όπου στόχος είναι η κατάκτησή του προκειμένου να επιστρέψει στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, είπε: «Νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας (σ.σ.: η κατάκτηση του Europa League). Αυτή η ομάδα ανήκει στο Champions League και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε εκεί».

Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση και τους τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του στην Άρσεναλ, ο 28χρονος χαφ τόνισε: «Πιστεύω πως έχω κάνει μερικά καλά παιχνίδια. Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουλβς, αλλά σαφώς και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να επανέλθω στα καλύτερά μου. Νομίζω πως ακόμα είναι η αρχή για εμένα. Ήταν δύσκολα (σ.σ.: με τους τραυματισμούς που είχε) γιατί δεν μπορούσα να βρω ρυθμό, αλλά τώρα νιώθω καλά».

Για τον Γκρανίτ Τζάκα και την κριτική που δέχεται, ο Παρτέρι στήριξε τον συμπαίκτη του: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όλοι γνωρίζουμε πως δουλεύει πάρα πολύ σκληρά για την ομάδα και τους συμπαίκτες του όταν αγωνίζεται. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να παλεύουμε. Μόνο έτσι μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς