23.2 C
Athens

Μαρινάκης: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να γιγαντώνουμε τον Ολυμπιακό μας!

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα 96α γενέθλια του συλλόγου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, ο οποίος την Τετάρτη (10/3) συμπληρώνει 96 χρόνια ύπαρξης και μοναδικής ιστορίας.

O πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας επισήμανε πως ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής και η μεγάλη αγάπη όλων των οπαδών του, δίνοντας το σύνθημα για ακόμα καλύτερες ημέρες.

Ο διοικητικός ηγέτης των Ερυθρόλευκων, ο οποίος ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 9ο Πρωτάθλημα σε 11 χρόνια παρουσίας και καθοδήγησης του ενδοξότερου ελληνικού συλλόγου, τόνισε πως με σκληρή δουλειά και θυσίες ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται ολοένα και περισσότερο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η μεγάλη μας αγάπη.

Είναι οι αξίες του, ο σεβασμός, η περηφάνεια και η αλληλεγγύη. Είναι οι νίκες, οι επιτυχίες και οι πολυάριθμοι τίτλοι του. Είναι ο κόσμος του, πάντα ενωμένος σε χαρές και πίκρες, που μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είναι η ερυθρόλευκη φανέλα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και έχει αγαπηθεί όσο καμία.

96 θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Με σκληρή δουλειά, θυσίες, επιμονή, πάθος και πίστη να γιγαντώνουμε κάθε μέρα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας για να μας χαρίζει στιγμές μεγαλείου και δόξας.

Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, στα ελληνικά και τα αγγλικά, στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς