19 C
Athens

Αλαφούζος ή Πιεμπονγκσάντ θα εξαφανίσει τον Παναθηναϊκό;

O Γιώργος Σπανουδάκης αναρωτιέται ποιο είναι το χειρότερο σενάριο πλέον για τον Παναθηναϊκό: να παραμείνει ο Αλαφούζος ή να μπει ο Πιεμπονγκσάντ;

Την ώρα που η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου συνεχίζει να πολεμάει τον… Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τα βελγικά ΜΜΕ ξιφουλκούν κατά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, για την πολιτική που εφαρμόζει στην «μικρούλα» Μουσκρόν.

Μια πολιτική υποσχέσεων που δεν έγινε πραγματικότητα, με αποτέλεσμα η βελγική ομάδα να είναι στον πάτο της βαθμολογίας και να θεωρείται από πολλούς ως το πρώτο φαβορί για φούντο.

Δυστυχώς την ίδια πολιτική υποσχέσεων ακούσαμε, κυρίως μέσω των συνεργατών του Πιεμπονγκσάντ και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

«Θα σας… εξαφανίσουμε» (αντί «θα σας εξασφαλίσουμε») που έλεγε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μπερδεύοντας τα ρήματα! Κάπως έτσι και η… εξασφάλιση που περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, οδεύει προς εξαφάνιση.

Είναι τρομερό και συνάμα τρομακτικό το σενάριο που εξελίσσεται στον Παναθηναϊκό, με την διοίκηση Αλαφούζου να φαντάζει “καλύτερη” από την προοπτική ανάληψης της διοίκησης από το ασιατικό fund!

Πραγματικά το γράφω και ξανακοιτάω την οθόνη του υπολογιστή! Προς γκρεμός και πίσω ρέμα.

Μας έχουν φτάσει στο σημείο να μην ξέρουμε τι θα είναι χειρότερο; Ο Αλαφούζος ή ο Πιεγκμπονσάντ;

Ο Παναθηναϊκός παραμένει παγιδευμένος σ’ ένα σχέδιο ετών. Ουδείς σοβαρός επενδυτής δεν πλησιάζει μια ομάδα – φιλέτο, η οποία παραμένει χωρίς γήπεδο και χωρίς όραμα.

Λες και έχει χολέρα…

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε τον Αλαφούζο να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε ή τον Ταϊλανδό «μεγαλοεπενδυτή» να αποφασίσει να βάλει «πακέτα» για να βγει η ομάδα από τη δίνη. Ζήτω που καήκαμε…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς