21.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Αισιοδοξία ότι θα παίξει ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (9/3), αλλά αναμένεται να «σφίξει τα δόντια» και να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν, μέχρι το επόμενο!

https://athlosnews.gr/olympiakos-o-sa-prepei-na-einai-kala-me-tin-arsenal/

Οι Ερυθρόλευκοι θα είναι πληγωμένοι αγωνιστικά, καθώς δεν θα παίξουν οι Σεμέδο, Βρουσάι και Παπαδόπουλος, αλλά πιο ψυχωμένοι από ποτέ, το βράδυ της Πέμπτης (11/3, 22:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Άλλωστε, ο Γιαν Εμβιλά, έδωσε πρόσφατα το σύνθημα, τονίζοντας μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Λαμίας (7/3, 3-0) πως οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να είναι πολεμιστές και στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ για να έχουν τύχη αναφορικά με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρόβλημα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, παραμένει αυτό του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε το πρωί της Τρίτης (9/3). Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αμυντικός ακολούθησε θεραπεία για δεύτερη διαδοχική ημέρα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που αποκόμισε κόντρα στη Λαμία. Ο Ολυμπιακός έχει δύο διαθέσιμους στόπερ στο έμψυχο δυναμικό του. Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (10/3) και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το σπουδαίο ματς.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Θα «σφίξει τα δόντια» και θα παίξει, ακόμα και με ενέσεις για να υποχωρήσουν οι πόνοι στο μέτρο του δυνατού. Είναι ένας αγώνας, στον οποίο όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν και να μη χάσουν για κανένα λόγο.

H προαναγγελία του μεγάλου αγώνα στα social media των Ερυθρόλευκων:

https://athlosnews.gr/olympiakos-arsenal-diaititis-o-simpert/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς