23.3 C
Athens

Παναθηναϊκός: Υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο ο Σανκαρέ

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τη Δευτέρα (8/3) ο Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος δεν γλίτωσε τελικά τα χειρότερα και θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σενεγαλέζος μέσος στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχος, καθώς επιστρέφει στα πιτς σχεδόν μία εβδομάδα αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος αν και πρόλαβε να κάνει τη… διαφορά από τα πρώτα παιχνίδια του με τους Πράσινους, η θλάση που υπέστη κόντρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον άφησε εκτός για περίπου 20 ημέρες.

Η ατυχία όμως χτύπησε ξανά την πόρτα στον άλλοτε χαφ της ΤΣΣΚ Σοφίας. Ο Σανκαρέ επέστρεψε στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και ξανά τραυματίστηκε στο ματς με του Ηπειρώτες στην Super League, με τη ζημιά ωστόσο, αυτή τη φορά να είναι πιο σοβαρή.

Για την ακρίβεια, ο Σενεγαλέζος θα υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο και μετά την επέμβαση θα υπάρξει ακριβής εικόνα για το χρόνο αποθεραπείας του.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον είκοσι ημέρες και ως εκ τούτου θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ (14/3), καθώς και την πρώτη αγωνιστική των play offs, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις αρχές Απριλίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς