21.5 C
Athens

Τρομερός Χάαλαντ: «Έπιασε» τον Σίλβα στη 2η θέση των σκόρερ της Bundesliga (vid)

Ο killer Έρλινγκ Χάλαντ ξανά χτύπησε, πληγώνοντας αυτή τη φορά την Μπάγερν του Λεβαντόφσκι, με τον νεαρό Νορβηγό να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε εννέα λεπτά και να πιάνει τον Αντρέ Σίλβα στην 2η θέση της κατάταξης των τοπ σκόρερ της Bundesliga.

Αγριεμένος μπήκε ο Χάλαντ στο «Allianz Arena», ανοίγοντας το σκορ από τα αποδυτήρια, αφού έκανε το 0-1 για τους Βεστφαλούς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

 

Το ταλέντο της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κίμιχ, βρήκε χώρο εκτός περιοχής, σούταρε, η μπάλα κόντραρε λίγο στον Μπόατενγκ και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ επτά λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματά του, γράφοντας το 0-2.

 

Έτσι, ο Νορβηγός στράικερ έφτασε τα 19 γκολ σε 19 ματς φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στη 2η θέση της κατάταξης των σκόρερ μαζί με τον Αντρέ Σίλβα, με τον Λεβαντόφσκι να βρίσκεται στο +11.

 

Ο Πολωνός σταρ των Βαυαρών ισοφάρισε και απάντησε αναλόγως στον Χάλαντ, χωρίς ωστόσο, αυτό να μειώνει το ποδοσφαιρικό έργο και το θέαμα που προσφέρει ο 20χρονος τη φετινή σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς