17.9 C
Athens

Ροζ: Στέκομαι στο πλευρό του Κουέστα (vid)

Ο στόπερ του Άρη ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ισπανό τερματοφύλακα

Ο Λίντσεϊ Ροζ στάθηκε στο πλευρό του Χουλιάν Κουέστα για το λάθος του Ισπανού τερματοφύλακα στο γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού (4/3, 1-1).

Ο κεντρικός αμυντικός από τη Μαυριτανία εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ύψωσε ασπίδα προστασίας στον τερματοφύλακα του Άρη, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροζ:

«Eίμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να στηρίξω τον τερματοφύλακά μας, είναι μία δύσκολη στιγμή για εκείνον. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας που μας έχει σώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, νομίζω ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Θα ήταν το τέλειο παιχνίδι αν τα καταφέρναμε να προκριθούμε, θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήμασταν για 95 λεπτά τέλειοι. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμάς, το οποίο, όμως, δεν μας έδωσε την πρόκριση. Ουσιαστικά με το 1-0 θα μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά αυτήν τη στιγμή στέκομαι στο πλευρό του Κουέστα, είναι δύσκολη βραδιά για αυτόν.

Προσπάθησα να βρω μία λύση, μήπως υπάρχει παράβαση, για αυτό ρώτησα τον τέταρτο μήπως μπήκε ο παίκτης του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο. Προσπάθησα να πιέσω μήπως επανεξεταστεί η φάση στο VAR, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι για εμάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς