21.9 C
Athens

Ολυμπιακός: «Ο Σολδάνο θα πάει σε Ισπανία ή Ελλάδα»

Αίνιγμα αποτελεί και στην Αργεντινή ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Φράνκο Σολδάνο, τον οποίο επιθυμούν σφόδρα στον Ολυμπιακό

Η Ουνιόν Σάντα Φε ρίχνεται απόψε (21:00, ώρα Ελλάδας) στην «μάχη» του πρωταθλήματος, όμως ακόμα και στην Αργεντινή δεν γνωρίζουν αν θα μπει στην 11άδα της ο Φράνκο Σολδάνο, τον οποίο θέλουν πολύ στον Ολυμπιακό  για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αργεντινός αποτελεί πρώτο στόχο για την επίθεση του Ολυμπιακού, παρότι είχαν διαψεύσει το ενδιαφέρον πριν μερικές μέρες και γι’ αυτό έχουν στην αναμονή τον Ρουί Φόντε της Φούλαμ, έστω και αν θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του οι Πορτογάλοι.

Στην χώρα της Λατινικής Αμερικής κανένα από τα ρεπορτάζ που αφορούν την Ουνιόν δεν ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί με τον Σολδάνο, που βρίσκεται υπό μεταγραφή και αν θα αγωνιστεί ή όχι κόντρα στην Αλντοσίβι.

Κανείς δεν θέλει να πάρει στην Ουνιόν το ρίσκο ενός τραυματισμού που θα χαλάσει την πώληση του 23χρονου στράικερ.

Πάντως, για εκείνο που είναι στην πατρίδα του επιθετικού είναι πως εφόσον πάρει μεταγραφή τότε «…ο Σολδάνο θα πάει σε Ισπανία ή Ελλάδα», όπως επισημαίνεται και στο ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας unosantafe.

Το κόστος της μεταγραφής δεν είναι μικρό για την απόκτηση του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό, αλλά σας έχουμε ενημερώσει έγκαιρα ότι… κουμάντο κάνει ο πατέρας του Φράνκο.

Στον Πειραιά βλέπουν ως μία εξαιρετική επένδυση τον 23χρονο γκολεαδόρ και γι’ αυτό επέστρεψαν δυναμικά στην απόκτηση του, ειδικά από την στιγμή που έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι στην Αγγλία και βγήκε εκτός διεκδίκησης η Γουέστ Μπρομ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ενεργά για να κλείσει όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς