21.5 C
Athens

Μπάρκογλου: Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Μπάρκογλου, σχολίασε στο Metropolis 95,5 την εικόνα των Κίτρινων, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι η μοναδική που μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως δεν έχει δει καλύτερο Άρη.

Για το γκολ του Γκάνεα στον Ατρόμητο: «Ήταν πολύ ωραίο γκολ. Κάτι έχω… πετύχει και εγώ. Δεν μπορώ να το συγκρίνω, αλλά ήταν πολύ ωραίο τέρμα. Όλοι καλώς ή κακώς είχαμε κάποια γούρια, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Εγώ δεν είχα κάτι συγκεκριμένο, απλώς ήθελα τα παπούτσια μου να είναι στην εντέλεια πριν από μεγάλα παιχνίδια. Τότε τα βάφαμε και ήθελα να είναι καινούργια. Δεν θυμάμαι κάποιον προληπτικό συμπαίκτη μου. Είχα ακούσει για τον Νίκο Αναστόπουλο. Είχε κάποια χούγια που έχουν μείνει στον ποδοσφαιρικό κύκλο».

Για τις εμφανίσεις του Άρη και την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Ο Άρης δείχνει ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή. Ο Ολυμπιακός παίρνει το Πρωτάθλημα πανάξια, ο Άρης, όμως, δείχνει πολύ δυνατός, δεν θυμάμαι καλύτερο Άρη. Μιλάω για τον Άρη που θυμάμαι εγώ. Έχει αξιοζήλευτο σύνολο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι 2ος. Δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ τόσο καιρό 2ος με τόσες καλές ομάδες δίπλα του. Καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός, αυτό είναι σημαντικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς