18.6 C
Athens

Λόπες: Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στην κάμερα της NOVA για το αποψινό ντέμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30), τονίζοντας πως είναι ανάγκη η ΑΕΚ να φύγει με το τρίποντο από τη Λεωφόρο, ενώ δήλωσε πως είναι και ο ίδιος απογοητευμένος για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, όπως και ο κόσμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς».

Για το ντέρμπι: «Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς