16.9 C
Athens

Ντόρτμουντ: Δεν δίνει τον Χάαλαντ για λιγότερα από 115 εκατ. ευρώ

Η Μπορούσα Ντόρτμουντ δεν «κλείνει» τις πόρτες σε προτάσεις που αφορούν τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αρκεί αυτές να αγγίζουν τουλάχιστον τα 115 εκατομμύρια ευρώ για τον Νορβηγό το καλοκαίρι.

Ο νεαρός επιθετικός αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο όπλο που διαθέτει η Ντόρτμουντ στην φαρέτρα της, και όχι μόνο, καθώς θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη.

Ο Χάαλαντ τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 27 γκολ σε 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι και ο τρίτος σκόρερ στη Bundesliga με 17 τέρματα.

Παρόλα αυτά, ο γερμανικός σύλλογος είναι «ανοιχτός» στο να πουλήσει τον 20χρονο σταρ, αρκεί να οι μνηστήρες που τον θέλουν να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα, ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε προ ολίγων ημερών πως πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δέκα ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις απαιτήσεις του Νορβηγού εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αγγλικές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Mail» όσες ομάδες ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Χάαλαντ θα πρέπει καταθέσουν πρόταση η οποία να αγγίζει τουλάχιστον τα 115.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς