18.2 C
Athens

Ιωαννίδης: Ήθελαν να πάω Νότιγχαμ μέσω Ολυμπιακού, εγώ σκεφτόμουν μόνο Παναθηναϊκό

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, παραχώρησε συνέντευξη που φιλοξενείται στο match programme του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη μεταγραφή του στους Πράσινους από τον Λεβαδειακό και τόνισε πως από εδώ και πέρα θα φοράει μόνο… πράσινα.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του:

  • Ας πάμε λίγο πίσω στο καλοκαίρι του 2020. Ποιο ήταν το story της μεταγραφής σου στον Παναθηναϊκό; Είχε γραφτεί πως υπήρχε για σένα ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Είναι αλήθεια αυτό;

«Εκείνη την περίοδο είχα επαφές με τον πρώην προπονητή μου στον Λεβαδειακό, τον Ζοζέ Ανιγκό. Εκείνος ήθελε να με «κλέψει» και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό να πάω στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Υπήρξαν συνεχόμενα τηλεφωνήματα από εκείνη την πλευρά, όμως εγώ τότε σκεφτόμουν μόνο τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, λόγο στη μεταγραφή είχε και ο Λεβαδειακός, γιατί τότε είχα συμβόλαιο σε ισχύ. Ο κ. Αλαφούζος είχε δείξει στη διοίκηση του Λεβαδειακού πως με ήθελε πολύ στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, από το προηγούμενο κιόλας καλοκαίρι είχαν υπάρξει συζητήσεις με το προπονητικό τιμ αλλά και τον κ. Νταμπίζα».

 

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Παναθηναϊκό;

«Μου αρέσει να βάζω και μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους. Η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι οι δύο στόχοι που έχουμε όλοι μας. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, έχω βάλει και κάποιους στόχους για το μέλλον, επειδή έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια, όμως αυτό δεν θέλω να το μοιραστώ. Το κρατώ για τον εαυτό μου».

  • Πρέπει να παρατηρήσουμε το εξής: Από τον Λεβαδειακό στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι δεν έχεις φορέσει άλλο χρώμα εκτός του πρασίνου. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να φοράει άλλα χρώματα;

«Όχι, πλέον μόνο πράσινα! Τίποτα άλλο!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς