24 C
Athens

Θέλει Μπελούτσι ο Μαραντόνα (pic, vid)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θέλει να πάρει στην ομάδα του, την Ντιναμό Μπρεστ, τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούτσι

Κοντεύει μια δεκαετία από την τελευταία φορά που άκουγε ρυθμικά το όνομά του στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους φίλους του Ολυμπιακού. Πλέον πλησιάζει το 35ο έτος της ηλικίας του και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας «clarin.com», ο Φερνάντο Μπελούτσι, περί ου ο λόγος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντιναμό Μπρεστ, της ομάδας που απέκλεισε τον Ατρόμητο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και της οποίας πρόεδρος είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήρθε στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το 2008 και το καλοκαίρι του 2009 πωλήθηκε στην Πόρτο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά τη θητεία του στη χώρα μας με τους «ερυθρόλευκους», ο Μπελούτσι αγωνίστηκε συνολικά σε 36 ματς της Σούπερ Λιγκ έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ, ενώ στο κύπελλο έπαιξε 9 φορές, σκόραρε 1 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο ο Μπελούτσι συμμετείχε σε 15 ματς πρωταθλήματος, έχοντας στο λογαριασμό του 2 γκολ και 6 ασίστ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μεταγραφικός στόχος της ομάδας από τη Λευκορωσία είναι και ο συμπατριώτης του Μπελούτσι, Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος πλέον διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και αγωνίζεται στην Ουρουγουάη με τη φανέλα της Πενιαρόλ.

Το σχετικό δημοσίευμα: 

Θυμηθείτε τον Φερνάντο Μπελούτσι να μεγαλουργεί με την ερυθρόλευκη φανέλα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς