17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Τι είχε πει ο Κουφός το 2016

Ο Κώστας Κουφός είχε χαρακτηρίσει «ευλογία» το συμβόλαιο που του είχε προσφέρει ο Ολυμπιακός πριν από περίπου 14 χρόνια

Ο Κώστας Κουφός θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας τους.

https://athlosnews.gr/olympiakos-eyches-ston-koyfo/

Ο Έλληνας σέντερ βρισκόταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού πριν καν αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα στο μπάσκετ. Με το που τελείωσε το Λύκειο στις ΗΠΑ, είχε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ύψους 5.000.000 δολαρίων, για τρία χρόνια!

Ωστόσο, ο Κουφός είχε ξεκάθαρο στόχο να παίξει στο ΝΒΑ, για αυτό και προτίμησε μην αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά να πάει για μία χρονιά στο Κολέγιο και στη συνέχεια να κυνηγήσει το όνειρό του στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. Ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα.

Ο 32χρονος, πλέον, παίκτης είχε μιλήσει στην κάμερα της COSMOTE TV, το 2016, για την εξαιρετική προσφορά του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Κουφός, μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει «ευλογία» την πρόταση των Ερυθρόλευκων εκείνη την περίοδο της ζωής του, τονίζοντας πως ακολούθησε την καρδιά του, αφού επιθυμία του ήταν να παίξει και να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο της COSMOTE TV:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς