17.6 C
Athens

Εκτός κινδύνου ο Τάιγκερ Γουντς

Εκτός κινδύνου είναι η ζωή του θρύλου του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, σύμφωνα με το ESPN, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνιας την Τρίτη (23/02), έχοντας συντριπτικά κατάγματα στα κάτω άκρα, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε.

Σύμφωνα με τις Αρχές του Λος Άντζελες, το ατύχημα συνέβη στην περιοχή μεταξύ των Rolling Hills Estates και του Rancho Palos Verdes, όταν το αυτοκίνητο του Γουντς ντελαπάρισε, βγήκε εκτός οδοστρώματος και υπέστη σοβαρές ζημιές, με τους διασώστες να απεγκλωβίζουν τον 45χρονο Αμερικάνο να βοηθούν τον Αμερικανό.

«Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη και τα πάρα πολλά μηνύματα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Τάιγκερ Γουντς έχει τις αισθήσεις του, ανταποκρίνεται και αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ευχαριστούμε τους υπέροχους γιατρούς και το προσωπικό του Harbor UCLA Medical Center, τον σερίφη του Λος Άντζελες, καθώς και την πυροσβεστική υπηρεσία. Η στήριξη και η βοήθειά σας ήταν απίστευτη.

Γουντς

Δεν θα υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση προς το παρόν. Ευχαριστούμε για τις ευχές και θέλουμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του Γουντς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «ESPN» ο θρύλος του γκολφ έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά είχε δύο συντριπτικά και ανοιχτά κατάγματα, κυρίως στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί λάμα στην κνήμη, καθώς και βίδες στον αστράγαλο.

Γουντς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς