21.3 C
Athens

Σκουμπάκης: Στόχος και όνειρο να κάνουμε κάτι μεγάλο

Αισιόδοξος είναι ο Δημήτρης Σκουμπάκης ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού θα δώσει για πρώτη φορά το «παρών» σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στις δηλώσεις του ο 23χρονος αμυντικός αφιέρωσε την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Την επιτυχία αυτή την αφιερώνω στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους Έλληνες, που περνάνε δύσκολα και χαίρονται με τη χαρά μας».

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει της ελληνικής συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σημειώνοντας:

«Πιστεύω ότι στην πρόκριση φτάσαμε γιατί όλοι είχαμε τον ίδιο στόχο και το ίδιο όνειρο και αυτό δεν ήταν απλά να προκριθούμε. Ο στόχος και το όνειρο όλων μας πιστεύω πως είναι να κάνουμε κάτι μεγάλο. Με τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την αγάπη, σε αυτό που κάνουμε, είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί έχω πολύ πίστη στην ομάδα-οικογένειά μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς