22.6 C
Athens

Απόλλων: Βαδίζει σε «τεντωμένο σχοινί»

Η εικόνα που δείχνει ο Απόλλων στα φιλικά προβληματίζει τον Μονεμβασιώτη και αναδεικνύει τα λάθη που έχουν γίνει

Οι μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζουν, όμως στον Απόλλωνα Σμύρνης η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Η αμφισβήτηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Βαλεριέν Ισμαέλ, αλλά και για τις επιλογές που έγιναν στις μεταγραφές είναι διάχυτη στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η εικόνα της ομάδας στα πρώτα φιλικά δεν ήταν καθόλου καλή, γεγονός που προβληματίζει τον Μονεμβασιώτη ο οποίος ψάχνει να βρει τι φταίει. Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα περιμένει το αυριανό φιλικό με τον ΟΦΗ για να δει αν υπάρχει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας. Αν συνεχιστούν οι μετριότατες εμφανίσεις, τότε θα δρομολογηθούν εξελίξεις που μπορεί να ακουμπήσουν και τον προπονητή.

Μερίδιο ευθύνης πάντως σε τέτοιες καταστάσεις έχουν πάντα οι «κεφαλές» της ομάδας. Ο Μονεμβασιώτης διατυμπάνιζε ότι έμαθε από τα λάθη που έκανε την περσινή περίοδο και δεν πρόκειται να τα επαναλάβει. Κι όμως… Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα έκανε τα ίδια λάθη, αν όχι μεγαλύτερα!

Έχει δίπλα του πολλούς ανθρώπους που του λένε διαφορετικά πράγματα. Έχει δύο μάνατζερ (Κόντης, Τσέλιος) που πότε ο ένας, πότε ο άλλος τοποθετούνται ως τεχνικοί σύμβουλοι. Τις μεταγραφικές υποθέσεις και το θέμα προπονητή μέχρι πριν λίγες μέρες τις χειρίστηκε ο Τσέλιος. Την τελευταία εβδομάδα όμως αναβαθμίστηκε ο Κόντης! Αιτία για την αλλαγή αυτή είναι οι μεταγραφές που έγιναν οι οποίες είναι αποτυχημένες στην πλειοψηφία τους.

Όπως είναι φυσικό το δίπολο αυτό μπερδεύει την κατάσταση και περισσότερο τον ίδιο τον Μονεμβασιώτη. Το αφεντικό του Απόλλωνα πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα όσο υπάρχει ακόμα χρόνος.

Λάθη στις μεταγραφές μπορεί να γίνουν. Να παίρνεις όμως τραυματία ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να παίξει μετά τον Οκτώβριο, αυτό απαγορεύεται. Να λες ότι δεν μου κάνει ο προπονητής και μετά να τον παρακαλάς να μείνει (Παράσχος) δείχνει ότι δεν λειτουργείς επαγγελματικά. Ο Γιάννης Πετράκης τα έμαθε όλα αυτά και γι αυτό δεν δέχθηκε να υπογράψει στον Απόλλωνα παρότι θα έπαιρνε τα διπλάσια χρήματα από ότι στον ΠΑΣ.

Στο χέρι του Μονεμβασιώτη είναι να αλλάξει την κατάσταση, αρκεί να το αποφασίσει πριν είναι αργά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς