16.9 C
Athens

Europa League: Σκέφτεται αλλαγή διάταξης ο Σμιντ

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Γερμανός προπονητής της Αϊντχόφεν για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό

Ο Ρότζερ Σμιντ «ψάχνεται» ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη (25/2, 22:00) στο «Philips Stadion».

Στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φίτεσε (21/2, 3-1), όπου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σε βάρος τους 0-1 πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (με την είσοδο των βασικών, ένα του Μάλεν και δύο του Γκέτσε), ο προπονητής της Αϊντχόφεν έκανε rotation, χρησιμοποιώντας έξι νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό (18/2, 4-2). Κράτησε βασικούς παίκτες εκτός εντεκάδας προκειμένου να «φρεσκάρει» την ομάδα του, αλλά η είδηση ήταν άλλη.

Ο Γερμανός τεχνικός άφησε στην άκρη την περίεργη διάταξη 4-2-2-2 και χρησιμοποίησε σχηματισμό 3-5-2, δείχνοντας ότι θέλει να «θωρακίσει» την άμυνα της ομάδας του, που είναι ευάλωτη και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η διαφοροποίηση στη διάταξη δείχνει σίγουρα μία πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας της PSV ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, που πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς