19.1 C
Athens

Αργυρόπουλος: Το συναίσθημα είναι τρομερό

To σχόλιο του πολίστα του Ολυμπιακού για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και σε ηλικία 25 ετών θα βρεθεί το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τονίζοντας για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών:

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ευφορία. Το συναίσθημα είναι τρομερό. Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για όλες τις ομάδες. Δεν είχαμε μία σταθερή απόδοση. Υπήρχε τρομερό άγχος και πίεση. Τέλος καλό, όλα καλά. Στον τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στο Μαυροβούνιο (σ.σ.: ήττα με 10-9), θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν μας βγήκε στο παιχνίδι.

Είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Αφιερώνω την πρόκριση στις οικογένειές μας και σε όλους τους Έλληνες που πέρασαν και περνούν δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς Έλληνες. Από εκείνους που μπορούσαν να βγουν από το σπίτι και να κάνουν αυτό που ήθελαν και έπρεπε. Καταφέραμε να κάνουμε τα ταξίδια μας και να υπηρετήσουμε το άθλημα που αγαπάμε.

Υποσχέσεις για την παρουσία μας στο Τόκιο δεν θα ήθελα να δώσω. Αυτό που υπόσχομαι ως άνθρωπος και ως αθλητής, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Αργυρόπουλος ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα δύο τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2017 και 2019, ενώ πρωταγωνίστησε στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετρώντας 15 γκολ σε 7 παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς