21.4 C
Athens

Χολέμπας: Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ισοπαλία

Οι δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας μετά το ισόπαλο ματς κόντρα στον Άρη (1-1)

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Άρη (21/2, 1-1) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο ομογενής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του, τονίζοντας πως κανείς στην ομάδα δεν δέχεται την ισοπαλία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Παράλληλα, έκανε λόγο πως οι Ερυθρόλευκοι παραχώρησαν πολύ εύκολα το πέναλτι στο φινάλε, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας στα κανάλια Novasports:

Για την ισοπαλία με τον Άρη και τους τραυματισμούς των Βρουσάι και Παπασταθόπουλου: «Αυτά συμβαίνον στο ποδόσφαιρο. Είμαστε δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ισοπαλία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι παραχωρήσαμε τόσο εύκολα ένα πέναλτι. Τα δώσαμε όλα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε δυσαρεστημένοι και κανείς δεν μπορεί το πιστέψει ότι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για εμάς».

Για το αν η σκέψη ήταν στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν: «Αυτήν τη στιγμή μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά το πιο σωστό είναι να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνουμε ένα-ένα και τώρα να συγκεντρωθούμε στο ματς που έρχεται».

Για την άποψη του Πέδρο Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει άμεσα: «Φυσικά και συμφωνώ με τον προπονητή. Πρέπει να αντιδράσουμε με τον σωστό τρόπο. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα. Προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά χάνουμε εύκολα τη συγκέντρωσή μας. Με τους τραυματισμούς, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν έχει γίνει κάτι κακό, είμαστε ακόμα πρώτοι στη βαθμολογία. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να δείχνουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς