20.9 C
Athens

Super League 2: Νίκη με δέκα παίκτες για την Ξάνθη, ισόπαλος στη Νίκαια ο Λεβαδειακός

Ιωνικός και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με αποτέλεσμα να παραμείνει ο Εργοτέλης μόνος στην κορυφή. Η Ξάνθη με γκολ του Τάτου στα τελευταία λεπτά πήρε το τρίποντο με τον ΟΦΙ, σπουδαία νίκη στα Τρίκαλα με Σμυρλή για τον Διαγόρα. Με Ομπράντοβιτς ο Απόλλων Λάρισας.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Νίκαιας που είχε και ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Ματίας Κάστρο να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 27′. Οι Βοιωτοί έμειναν με δέκα παίκτες στο 63ο λόγω της αποβολής του Μύγα, αλλά κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νίκας έξι λεπτά αργότερα (69′).

Η Ξάνθη ανεβαίνει μετά τη νίκη. Αν και η Ιεράπετρα ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Βογιατζή στο 42ο λεπτό το γκολ του Σιατραβάνη, ο Τάτος λύτρωσε την ομάδα της Θράκης στο 84ο λεπτό παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Διαγόρας απέδρασε με το τρίποντο από τα Τρίκαλα, σκαρφαλώνοντας στη 4η θέση. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σμυρλή, ενώ κράτησε τους τρεις βαθμούς παρά τις αποβολές των Μπαστακό και Κάκκο στο 81′ και 87′ αντίστοιχα.

Στη Λάρισα, Απόλλων πήρε τη νίκη κόντρα στα Χανιά, χάρη στο τέρμα του Ομπράντοβιτς ο οποίος νίκησε τον Κουτζαβασίλη στο 60ό λεπτό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 20/2

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 1-0 (71′ Μπουρσέλης)

 

Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης 0-0

 

Κυριακή 21/2

Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-0 (27′ Κάστρο / 69′ Νίκας)

 

Ξάνθη – Ιεράπετρα 2-1 (25′ Σιατραβάνης, 84′ Τάτος / 42′ (ΠΕΝ) Βογιατζής

 

Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0 (61′ Ομπράντοβιτς)

 

Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1 (2′ Σμυρλής)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς