19 C
Athens

Γενηδουνιάς: Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στους Έλληνες που περνάνε δύσκολα

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά στην καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Τόκιο καλοκαίρι του 2021.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), αφιερώνοντας την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ανακουφισμένοι μετά την επίτευξη του στόχου μας. Υπήρχε αρκετό άγχος και πίεση από την αρχή του τουρνουά. Νομίζω φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε στον πιο σημαντικό αγώνα να το ξεπεράσουμε.

Η ομάδα αυτή έχει δείξει ότι στις δύσκολες στιγμές μπορεί να ανταπεξέλθει και αυτό μας δίνει ελπίδες για κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Αυτή η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνάνε δύσκολες ημέρες και ελπίζουμε να τους κάνουμε ακόμα πιο υπερήφανους στο μέλλον».

Να σημειωθεί πως την Κυριακή (21/2), στις 17:00, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ, σε ένα παιχνίδι με διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς και οι δύο χώρες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς