22.4 C
Athens

Το φιλικό Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αλλαγή γηπέδου στο φιλικό ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άρης χθες υποδέχθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΛ, στο πρώτο φετινό φιλικό στην έδρα του. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1), ωστόσο το μεγάλο θέμα που απασχολούσε τους ανθρώπους του Άρη δεν αφορούσε το ματς. Ο χλοοτάπητας του γηπέδου δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό έβαλε σε πολλούς προβληματισμούς τόσο τον προπονητή όσο και τους παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα ο Άρης είχε προγραμματισμένο φιλικό στις 18/8 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το συγκεκριμένο ματς θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο μετά τα όσα προέκυψαν για τον κακό αγωνιστικό χώρο, η τοποθεσία του γηπέδου θα αλλάξει. Αναλυτικότερα το ματς θα διεξαχθεί ή σε άλλο γήπεδο της Θεσσαλονίκης ή σ’ αυτό του ΠΑΣ.

Προχωρώντας σ’ αυτή την ενέργεια οι ιθύνοντες του Άρη ελπίζουν να έχει βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι στον Άρη περιμένουν πως και πως τη φετινή χρονιά, καθώς ο σύλλογος επέστρεψε στη Superleague.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν κι έργα στα αποδυτήρια του γηπέδου με σκοπό να βελτιωθούν τα αποδυτήρια των γηπεδούχων, τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων αλλά και τα γραφεία των διαιτητών και των προπονητών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς