16.5 C
Athens

Ενδιαφέρεται για Τσοπ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί ενόψει της νέας χρονιάς και έχει στη λίστα του τον Ντούγιε Τσοπ

Ο Ντούγιε Τσοπ αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης. Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ που προκύπτει, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη, καθώς ψάχνει παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στην κορυφή.

Οι «πράσινοι» στην προκειμένη περίπτωση δεν θα θέσουν περιορισμούς όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Η μεταγραφή ενός επιθετικού θα γίνει και στο τριφύλλι θα ψάξουν όσο περισσότερο μπορούν προκειμένου να βρουν μια ιδανική λύση. Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν προσθέσει στη λίστα τους τον Ντούγιε Τσοπ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σταντάρ Λιέγης.

Συγκεκριμένα ο Τσοπ αποκτήθηκε από το βελγικό σύλλογο αλλά ο ίδιος έχει χάσει τη θέση βασικού και πλέον το κλίμα έχει αντιστραφεί εντελώς. Η Σταντάρ είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικό. Έτσι, ο Παναθηναϊκός τον κρατάει στη λίστα του και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Κροάτης επιθετικός έχει αγωνιστεί με τις Σπόρτινγκ Χιχόν, Μάλαγα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νασιονάλ και Χάιντουκ Σπλιτ. Γεγονός που σημαίνει ότι διαθέτει και εμπειρία. Στοιχείο που αυτή τη στιγμή λείπει πολύ από τον Παναθηναϊκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς