24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Έφερε τον Αλγκασίμ Μπα στην Ελλάδα

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Αλγκασίμ Μπα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, που προσπαθεί να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, σε μία επένδυση για το μέλλον

Νέο «λαβράκι» από τη Γουινέα για τον Ολυμπιακό! Μετά τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος διαπρέπει με την ομάδα, οι Ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα και ετοιμάζονται να υπογράψουν τον Αλγκασίμ Μπα! Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και γενικότερα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αυτήν την ηλικία.

Ο Αλγκασίμ Μπα διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του, όντας γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 2002 και είναι ο αρχηγός στην Εθνική ομάδα της Γουινέας κάτω των 19. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1,82μ. Βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα, αλλά ο Μαντί Καμαρά είναι εκείνος που αποκάλυψε, ουσιαστικά, την είδηση, ανεβάζοντας βίντεο με τον συμπατριώτη του στα social media.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθεί να «δέσει» με πολυετές συμβόλαιο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, σε αυτήν την ηλικία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεναγηθεί, ήδη, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», βλέποντας από κοντά και τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Αϊντχόφεν, το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 4-2), για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Μπα φέρεται να έχει προτάσεις από τη Μίλαν, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γάνδη, αλλά παρουσιάζεται έτοιμος να… ενδώσει και να υπογράψει στον Ολυμπιακό! Η Γάνδη είχε το προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του από τη στιγμή που έχει συμπληρώσει τα 18 του και έχει δικαίωμα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο σε μία ομάδα, αλλά, για να βρίσκεται εδώ, σημαίνει ότι ο μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα είναι κοντά στο να πάρει την απόφαση για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Αλγκασίμ Μπα εν δράσει:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς