22.5 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ θέλει να ανανεώσει τον Καβάνι

Δεν αποκλείεται ο Έντισον Καβάνι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το τέλος της σεζόν, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να δηλώνει η ομάδα θέλει επεκτείνει για ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιο του Ουρουγουανού.

Ο 34χρονος στράικερ έχει αποδειχθεί πολύτιμος για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι τον απέκτησαν ως ελεύθερο από την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Οκτώβρη.

Μέχρι στιγμής ο Καβάνι μετράει σε 24 παιχνίδια επτά γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τις επιδόσεις του να αφήνουν ικανοποιημένο τον Νορβηγό τεχνικό, ο οποίος τον θέλει στο Ολντ Τράφορντ και την επόμενη σεζόν.

«Μπορώ μόνο να πω ότι ο Έντισον τα πήγε καλά. Έχω εντυπωσιαστεί από αυτόν και έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε μαζί του άμεσα για να εξετάσουμε τα σχέδιά του και τα σχέδιά μας. Θα έχουμε σίγουρα μια καλή συζήτηση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όσα έχει κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Καβάνι ο Σόλσκιερ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν αγοράς και ως εκ τούτου είναι πιθανό η διοίκηση της Γιουνάιτεντ να συζητήσει μαζί του για την ενεργοποίηση αυτής της οψιόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς