22.4 C
Athens

Αυτή είναι η νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό»

Το όνομα-έκπληξη, η σταθερή αξία και η μεγάλη επιστροφή

Η ομάδα της Φαίης Σκορδά για την επόμενη σεζόν έκλεισε! Το πρωινό στον ΑΝΤ1 θα επιστρέψει σίγουρα ανανεωμένο και με πρόσωπα έκπληξη!

Το πρωινό καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έκλεισε τη σεζόν πρώτο και με διαφορά από τον ανταγωνισμό, ωστόσο οι ιθύνοντές του θέλουν να τα πάνε ακόμα καλύτερα. Γιατί μπορεί να είχαν την πρωτιά, αλλά τα 40άρια άλλων εποχών δεν πλησιάστηκαν ούτε μία ημέρα. Οχι ότι είναι εύκολο πια να πλησιαστούν τέτοια νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, αλλά σε κάθε περίπτωση το κανάλι θέλει να δώσει μια ώθηση στο πρόγραμμά του.

Πριν ακόμα τελειώσει η σεζόν ακουγόταν ότι θα υπάρξει ριζική αναδιάρθρωση της εκπομπής και πράγματι μέσα στο καλοκαίρι η Φαίη Σκορδά που αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Χαλκιδική, χρειάστηκε να κατεβεί αρκετές φορές στην Αθήνα για συναντήσεις και συζητήσεις με το διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα της για την προετοιμασία της νέας εκπομπής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις «Το Πρωινό» να ξεκινήσει και φέτος -όπως και πέρσι- πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η εκπομπή τη νέα σεζόν θα είναι άκρως ανανεωμένη όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε ό,τι αφορά το σκηνικό. Η ομάδα που θα πλαισιώσει τη Φαίη Σκορδά θα αποτελείται μόνο από τρία άτομα και θα ακολουθηθεί μια πιο μοντέρνα και γρήγορη δομή.

Ο μόνος που παραμένει σταθερός από πέρυσι είναι ο Αρης Καβατζίκης, που έχει πολυετή δημοσιογραφική πείρα και έκανε πέρυσι αίσθηση με τις συνεντεύξεις του. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «επιστροφή» του Δημήτρη Ουγγαρέζου που η χημεία του με τη Φαίη Σκορδά είναι δοκιμασμένη από τα χρόνια του Mega ακόμα και παρόλο που έχει συμβόλαιο σε ισχύ δεν είχε καταφέρει μέχρι τώρα να αξιοποιηθεί σε κάποια εκπομπή μετά το άδοξο κόψιμο του Late Night με το Γιώργο Λιάγκα.

Το όνομα-έκπληξη δεν είναι άλλο από την Αφροδίτη Γραμμέλη, την έμπειρη δημοσιογράφο και γνωστή τηλεκριτικό που έχει συνεργαστεί με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, ενώ βρισκόταν πέρυσι μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην μεταμεσονύκτια εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά η στυλοβάτρια της ζώνης, αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης στη μαγειρική και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στα γλυκά κάθε Τετάρτη. Ενισχυμένη θα είναι φέτος και η πολύ πετυχημένη στήλη των μεταμορφώσεων που έχει χιλιάδες συμμετοχές και μεγάλη απήχηση.

Οι πρώτες συσκέψεις, μάλιστα, δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν, αφού αναμένεται η Φαίη να είναι μετά τις 20 Αυγούστου πίσω στην Αθήνα για την προετοιμασία της εκπομπής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς