18.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Τιάγκο Σίλβα και Χασάν στη Λεωφόρο (vids)

Στον πάγκο ο Ελ Αραμπί, ο Χασάν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης - Με 4-3-3 ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Μαρτίνς να δίνει φανέλα βασικού στον Τιάγκο Σίλβα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει στον πάγκο τον Γιουσέφ Αραμπί, προτιμώντας τον Αχμέντ Χασάν την κορυφή της επίθεσης, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Σέντρα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στις 19:15.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 για την 22η αγωνιστική της Super League, με τον Τιάγκο Σίλβα να παίρνει τη θέση στο βασικό σχήμα αντί του τραυματία Εμβιλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί τους Ρούμπεν Σεμέδο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δίνει φανέλα βασικού στον Αχμέντ Χασάν, «ποντάροντας» στη ρέντα του, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει 4 γκολ και τρεις ασίστ στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως βασικός! Δύο γκολ και μία ασίστ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (31/1, 1-3), μία ασίστ στον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό (3/2, 3-0) και δύο γκολ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Άρη (10/2, 2-1).

Πάντως, όπως και να το κάνουμε, είναι έκπληξη όταν δεν αγωνίζεται ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει 16 γκολ σε 19 αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού (4-3-3): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Καμαρά, Φορτούνης, Χασάν, Βρουσάι.

Ο πάγκος του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Κάιπερς, Μπα, Χολέμπας, Βαλμπουενά, Λαλά, Ραντζέλοβιτς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει αρχικά 22 παίκτες στην αποστολή και πριν από τη σέντρα απέκλεισε τον τραυματία Εμβιλά και τον τρίτο τερματοφύλακα Κρίστινσον. Παράλληλα, εκτός αποστολής είχαν μείνει από το Σάββατο (13/2) ο ανέτοιμος Μπρούμα, ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι Ντρέγκερ, Σουρλής και Καραργύρης για λόγους τακτικής.

Η προθέρμανση του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο:

Η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Λεωφόρο:

Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο:

Το εμψυχωτικό μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς